Informatie

Ons bedrijf
Gekro installateurs is een technisch installatiebedrijf gevestigd op het industrieterrein schaapsdrift in Renkum.

Geschiedenis
In 1982 heeft Dhr. Krol het loodgieters bedrijf “Krol Renkum” opgericht. Na vele jaren van diverse werkzaamheden en geboekte successen heeft in 2005 Dhr. Krol besloten om de zaak te verkopen aan zijn compagnon. Nadat er na enige tijd veel vraag van oude klanten kwam of Dhr. Krol werkzaamheden bij hen kon komen uitvoeren heeft Dhr. Krol in 2010 besloten om een nieuw technisch installatiebedrijf op te starten genaamd: “Gekro Installateurs”.

Onze naam
Onze naam is tot stand gekomen door de eigenaar van ons bedrijf Dhr. Gert Krol. Onze naam is als volgt opgebouwd.
GE(RT) KRO(L).

Onze Medewerkers
Wij hebben een team van ervaren loodgieters, Elektriciens en allround installateurs. Ons team bestaan uit zo’n 8 man.

Officieel dealer van
Wij gebruiken bij onze werkzaamheden alleen kwaliteitsproducten. Daarom zijn wij ook officieel dealer van de volgende merken.
– Vaillant
– Nefit
– Remeha
– Laufen
– Sphinx

Onze specialisaties
Wij hebben door onze vele jaren van het verlenen van diensten ervaring opgedaan in diverse takken van de installatietechniek. Wij mogen ons dat ook met trots presenteren als specialist in de volgende specialisaties:

Dak werk
Heeft u last van een lekkage of is uw dakbedekking verouderd? Wij hebben de oplossing.
Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Heeft u een dak met EPDM of APP bedekking. Dan kunnen wij deze vervangen of herstellen.

Bij een platdak kunnen wij de dakbedekking geheel vervangen, een toplaag aanbrengen, isoleren. Ook kunnen wij voor u hemelwaterafvoer aanbrengen of vervangen.

Bij een pannendak kunnen wij de panlatten voor u vernieuwen, nieuwe pannen leggen of de oude pannen goedleggen indien deze verschoven zijn. Wij kunnen dak folie aanbrengen om lekkages te voorkomen en vorsten vastzetten.

Zink- en Lood werkzaamheden
Alle mogelijke zinkwerken kunnen wij zelf zetten en uitwerken. Van dakgoten tot sierlijsten en nog veel meer. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij een mooi resultaat leveren voor al uw zink- en loodwerken.

Riolering
Als het gaat om het herstellen of aanleggen van een riool kunt u ook bij ons terecht. Zowel binnen als buiten kunnen wij de riolering voor u realiseren. Lekkages, stank en warm/koud water verschil. Wij sporen het probleem voor u op en zullen deze herstellen.

Centrale verwarming
Heeft u een CV storing of is uw CV aan vervanging toe. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een snelle service bij storingen en zullen er alles aan doen de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Wanneer een CV aan vervanging toe is leveren wij een hoogwaardige CV terug. Wij maken gebruik van Vaillant, Nefit en Remeha Cv-ketels.

Sanitair
Heeft u een storing aan uw sanitair of is deze aan vernieuwing toe dan kunnen wij u helpen. Ook het leveren en afmonteren van complete badkamers zit in ons totaal pakket.

Airco’s
Heeft u een storing aan uw airco of zit u te denken om een airco aan te schaffen. Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen de storing of de aansluiting van de airco vakkundig uitvoeren. Een airco zorgt in de warme tijden voor verkoeling en een aangenaam gevoel in uw woon/slaap ruimtes.

Aanleg van gas en waterleidingen.
Voor de aanleg van gas en waterleidingen kunt u ook bij ons terecht. Wij zullen vakkundig de leidingen aanleggen en aansluiten naar uw wens en volgens gestelde veiligheidsnormen.

U kunt diverse foto’s van uitgevoerde werkzaamheden vinden op onze foto pagina. U vind daar een omschrijving van de situatie en de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U vind onze contactgegevens op de contact pagina.